MOLDCONSTRUCT
MOLDCONSTRUCT
25.03.2021 - 27.03.2021
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)
AGENT CONSTRUCT S.R.L.

Gsm: +373 69 70-13-13; 068 01 00 01

Email: agent.construct@gmail.com

țară: Moldova

Descriere

Societatea Comercială AGENT CONSTRUCT S.R.L. este o societate relativ tânară aparută pe piața locală a prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de construcții, anul înființării acesteia fiind 2017.

Societatea și-a început activitatea cu lucrari de mare amploare, dar care prin calitatea execuției și seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienții, au adus cel puțin capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborări.

Capacitatea organizației de a se adapta cu rapiditate cerințelor în continuă schimbare ale clienților și, în general, ale pieței serviciilor din domeniul construcțiilor, a dat posibilitatea contractării de lucrări care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.

S.C. AGENT CONSTRUCT S.R.L. efectuează:

1. CONSTRUCȚII INDUSTRIALE,

2. PARDOSELI ELICOPTERIZATE,

3. CONSTRUCȚII METALICE.

S.C. AGENT CONSTRUCT S.R.L. este o firmă dinamică, dornică sa-și consolideze poziția pe segmentul de piața pe care actionează prin execuții de lucrări al căror element de referință să fie CALITATEA.

Construim structuri metalice la cheie din materiale durabile certificate conform legilor Moldovei și UE. Structurile noastre metalice sunt realizate din metal galvanizat, instalarea se face fără sudură. Construim: depozite, hale frigorifice, hangare, ferme, fabrici, service și spălătorii auto, centre comerciale și magazine etc. Executăm pardoseli din beton durabile pentru depozite și hale frigorifice, fabrici sau uzine, garaje, parcări, hangare, benzinării, piețe, centre de logistică sau comerciale etc. Executăm lucrări in toată Moldova.

Galerie