MOLDCONSTRUCT
MOLDCONSTRUCT
25.03.2021 - 27.03.2021
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)
ARTMASTER S.R.L.
str.Vasile Lupu 89, or. Chisinau, Republica Moldova

Telefon: 022 944 999

Gsm: 0600 10 400

Email: office@artmaster.md

Site: www.artmaster.md

țară: Moldova

Descriere

Agenția de publicitate ARTMASTER a fost înfiinţată în Republica Moldova în anul 2004,având la bază o experienţă de peste 12 ani în publicitatea de interior şi exterior.

ARTMASTER reprezintă un colectiv profesional dotat cu echipament modern. Producerea proprie reprezintă garantul în ceea ce priveşte calitatea înaltă a lucrărilor, termenul de efectuare şi accesibilitatea preţurilor.

Specializată atât în imprimarea format mare, cât şi în confecţionarea utilajelor necesare plasării publicităţii, Agenția noastră vine cu o ofertă nouă pe piața din Republica Moldova, prezentând ARTBox-urile din profile de aluminiu care oferă o soluție nouă și modernă pentru decorațiuni interioare și decorațiuni de perete.

 

ARTMASTER advertising agency was established in Moldova in 2004, gaining in the meantime a rich experience in indoor and outdoor advertising.

 

ARTMASTER is a professional team working with modern equipment. Our own production facilities guarantee the high quality of our work, the term of execution and the accessible prices.

 

Specialized in both large format printing and the manufacture of equipment for advertising placement, our Agency comes with a new offer on the Moldovan market, presenting ARTBoxes made of aluminum profiles that offer a new and modern solution for interior and wall decoration.

 

Agenția de publicitate ARTMASTER a fost infiinţată in Republica Moldova in anul 2004, avand la bază o experienţă de peste 11 ani in publicitatea de interior şi exterior. Colectivul ARTMASTER este unul profesionist, dotat cu echipament modern. Producerea proprie garantează calitatea inaltă a lucrărilor, termenul restrans de executare şi accesibilitatea preţurilor. Specializată atat in imprimare format mare, cat şi in confecţionarea utilajelor necesare plasării publicităţii, agenția noastră vine cu o ofertă pe piața publicității in Republica Moldova prezentand ARTBox din profile din aluminiu care oferă o soluție nouă și modernă pentru decorațiuni interioare și de perete.

Galerie