MOLDCONSTRUCT
MOLDCONSTRUCT
29.03.2023 - 01.04.2023
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 225
(CIE "MOLDEXPO" SA)
GROUP CONSTRUCT BUCOVINA S.R.L.
str. Palagheni nr. 1B, Salcea, Suceava, Romania

Fax: 0230-529959

Gsm: 722615836

Email: office@groupcb.ro

Site: https://groupconstructbucovina.ro/

țară: Romania

Descriere

GROUP CONSTRUCT BUCOVINA, înființată în anul 2008, are ca obiect principal de activitate lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale din judetul Suceava.

La început a fost echipa, curajul și ambiția de a pătrunde pe o piață cu o concurență acerbă, dar speculând oportunitățile din piață, societatea a activat cu succes pe nișa lucrărilor de alimentare cu apa si canalizare.

Firma este caracterizată prin:

respectarea și satisfacerea clienților;

personal eficient, profesionist și bine organizat, în scopul gestionării cât mai eficiente a activității;

planificare și organizare;

asigurarea contactului permanent cu furnizorii în vederea stabilirii parametrilor optimi de aprovizionare;

Compania oferă prin serviciile sale calitate și garanția lucrului bine făcut. Societatea își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul țării.

Totodată GROUP CONSTRUCT BUCOVINA SRL are experiență în domeniu și știe să-și creeze oportunități care să o diferențieze de celelalte companii din această nișă.

Compania are în vedere o permanentă adaptare a serviciilor prestate pentru a corespunde nevoilor și preferințelor clienților săi.

În ce privește serviciile oferite clienților, acestea au fost îmbunătățite în mod continuu, în primul rând prin instruirea și perfecționarea personalului și a facilitat un proces de comunicare eficient între departamentul de resursele umane, prospecți și clienți pentru a culege informații cu privire la nevoile celor din urmă, fapt ce a condus la satisfacția și aprecierea crescută a clientelei care coroborată cu strategia societății de a oferi o garanție extinsă a serviciilor sale conduce rapid spre decizia de cumpărare.

Servicii: Lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Lucrari de alimentare cu apa si canalizare

 

 

 

 

Galerie