MOLDCONSTRUCT
MOLDCONSTRUCT
25.03.2021 - 27.03.2021
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)
J.V.V.-SERVICE COMERT S.R.L.
Mun. Chișinău, str. Petricani 21/7

Gsm: 068-530-666

Email: sales@euromaster.md

Site: www.euromaster.md

Descriere

Compania J.V.V.-SERVICE COMERT, fondată în 2008, are ca obiect principal de activitate comerțul angro și cu amănuntul cu scule electrice și accesorii, scule de mână și utilaje pentru construcție, echipamente de protecție, articole pentru grădină, roti industriale etc. Gama produselor este extrem de generoasă, depășind 3000 de repere. Comercializăm produsele atât prin intermediul propriilor magazine, cât și prin rețele de magazine și/sau magazine mai mici.

J.V.V.-SERVICE COMERT este importator și distribuitor oficial al mai multor mărci comerciale pe teritoriul Republicii Moldova: BORT, DNIPRO-M, TOPMASTER, RAIDER INDUSTRIAL, GADGET, COLSON, ATAMAN, HAKI, ARMATEH, TOPSTRONG, TOPGARDEN. Importăm produse din Bulgaria, Austria, Ucraina, Lituania, Polonia și China

Calitatea produselor J.V.V.-SERVICE COMERT a fost verificată în timp, aceste mărci comerciale devenind notorii pe piața Republicii Moldova datorită calității, ceea ce ne permite să oferim pentru produsele comercializate un termen de garanție de până la 5 ani.

 

Galerie