MOLDCONSTRUCT
MOLDCONSTRUCT
25.03.2021 - 27.03.2021
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)
WETTERBEST SA
76B Infratirii street, Baicoi, 105200, Prahova, Romania

Telefon: 0374/461 529

Gsm: 0735.35.35.35

Email: marketing@wetterbest.ro

Site: www.wetterbest.ro

țară: Romania

Descriere

Wetterbest înseamnă calitate, rezistență și siguranță. Clienții noștri, montatorii și distribuitorii de sisteme de acoperișuri pot confirma asta. Mulțumită lor și încrederii pe care o au în noi și în produsele noastre, Wetterbest ocupă acum un loc în topul celor mai buni comercianți.

 

Compania noastră este unul dintre cei mai importanți producători români de țiglă metalică. Producem sisteme complete de acoperișuri în fabricile noastre din Băicoi (jud. Prahova), Podari (jud. Dolj) și Sărățel (jud. Bistrița-Năsăud), cu ajutorul a 40 de linii automate de asamblare și producție, al unei echipe cu experiență și a tehnologiei de vârf.

 

Nu în ultimul rând, suntem mândri că facem parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, împreună cu: TeraPlast, TeraPlast Ungaria, TeraSteel, TeraSteel Serbia, TeraGlas și TeraPlast Recycling.

 

Cu ajutorul lor și cu încrederea clienților noștri, suntem siguri că ne vom păstra poziția de companie de top și că vom continua să creștem.

 

Galerie